Ai chef de razboi? Hai sictir caine!

Vii si incerci sa ma convingi ca provocarile si escaladarea unei situatii tensionate intre natiuni este un lucru bun sau macar ca o asemenea situatie poate sa continue la infinit.
Apari atotstiutor si justifici rationamentul tau cu calcule, faci inventarul armamentului, spui sigur pe tine care avion de vanatoare e mai bun, care racheta ajunge mai repede la tinta, si care arma omoara mai multi oameni deodata.
Te bagi in fata si faci galagie ca nu se poate tolera un lucru, insa in acelasi timp sustii lucruri mult mai intolerabile si de-a dreptul nepermise, cum ar fi inrautatirea relatiilor dintre natiuni pana la razboi.

Iar eu iti spun ca nu am chef de razboi de agresiune, fiindca multi oameni mor in razboi, fiindca si unul singur omorat in razboi este cu unul prea mult, fiindca in razboi sunt distruse lucruri construite de oameni cu sudoare si resurse scoase cu greu din pamant, si fiindca nu merg la razboi de agresiune pentru minciuni si de dragul minciunilor tale.
Si-ti mai zic, tie caine de casa ce esti si ticalos arvunit sa faci agitatie de razboi, ca tu esti cel care ar trebui sa mergi la razboi in prima linie, sa crapi acolo si prin asta sa dai exemplu.

Si-ti mai zic ca mizeriilor umane ca tine nu trebuie sa li se permita sa faca agitatie de razboi si propaganda de razboi.

Si-ti mai zic ca tradatorii speciei umane merita o pedeapsa atat de dura, incat inca nu s-a inventat in niciun cod penal si ca numai Dumnezeu poate sa te judece pe masura a ceea ce faci si ca nu poti astepta mila de la El, din cauza acelor lucruri.

Si-ti mai zic, ca poate ai uitat asta sau poate habar nu ai avut vreodata, ca spre deosebire de razboiul de agresiune, cel de aparare trebuie luptat pana la capat si cu toate mijloacele, impotriva tuturor dusmanilor externi si interni.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s